Női

19 - 27 megjelenítve
 • Egyenes vonalú, gumis derékrésszel rendelkező, spagettipántos maxi ruha. Fényes, gyűrt bársony anyaga és a felső részen található díszcsík elegáns megjelenést nyújt. A felsőrész eleje és hátrésze'V' kivágású, a szoknyarész oldalt felsliccelt.

  25 500 Ft‎
  Raktáron
 • A-vonalú, bő nadrágszoknya, derékban derékpánttal megköthető, igény szerint behúzható. A derékrész a megkötés mértékétől függően nyeri el a hullámos, gyűrt hatást. Oldalán nagy, ejtett zsebekkel rendelkezik.

  15 500 Ft‎
  Raktáron
 • Elegáns, spagetti pántos muszlin top. Egyenes vonalú, csípőig érő hosszal.  Ekrü és kék színű oldala kítűnően kombinálható a kollekció más darabjaival.

  9 500 Ft‎
  Raktáron
 • Raglán szabású, egyenes nyakkivágással rendelkező, 3/4-es ujjú, csípőig érő blúz. A blúz elejét a nyakkivágással párhuzamos pié csíkok díszítik. A buggyos ujjrészt a két színű pliszírozott anyagból szabott csíkok teszik különlegessé.

  14 000 Ft‎
  Raktáron
 • Egyberészes, nadrágszoknyás, derékban gumival húzott női overál. A bő szabású blúz része V alakú nyakkivágással rendelkezik. A vállrészt rögzített hajtások díszítik, melyek lefelé kinyílnak, ez adja meg a blúzrész bőségét. A vállról leomló hajtások képzik az ujjrészt. Az overál hátrészén megismétlődik a V kivágás, mely alatt rejtett húzózár található.

  30 000 Ft‎
  Raktáron
 • Egyenes vonalú, combközépig érő vászon szoknya, vastag, díszgumival húzott derékrésszel.

  7 000 Ft‎ 10 000 Ft‎ -30%
  Reduced price!
  Raktáron
 • Bokáig érő, lefelé kissé szűkülő egyenes vonalú vászon nadrág. A nadrágon oldalt zsebek találhatók, a derékrészt elöl hajtások díszítik. A nadrág aranyszínű húzózárral és gombbal záródik, a nadrágszár bokánál felsliccelt.

  14 000 Ft‎
  Raktáron
 • Térd alá érő, A vonalú rakott szoknya. A derékpántból induló szimmetrikus hajtások díszöltéssel rögzítettek, lépéskor nyílnak. A szoknya hátul aranyszínű húzózárral záródik.

  11 200 Ft‎ 16 000 Ft‎ -30%
  Reduced price!
  Raktáron
 • Combközépig érő egyenes vonalú, bélés nélküli, egyrétegű bársony kabát. A kabát álló gallérja elöl hosszabbra hagyott sálszerű résszel rendelkezik, mely igény szerint megköthető.

  19 000 Ft‎
  Raktáron
A termék sikeresen a kosárba került
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.
Összes termék
Kiszállítás összesen  Meghatározott
Összesen
Folytatom a vásárlást Tovább a kosaramhoz