Márkáról

A márkáról

A WEALL slow fashion márka az egyediséget kedvelő nőkhöz szól, akik a tudatos választást a személyiségük részeként kezelik.
A kollekciók a fenntartható tervezés szempontjait figyelembe véve készülnek és a hétköznapi, urbánus eleganciát képviselik.

Törekszünk a ruhadarabok használati értékének és időtartamának növelésére. Multifunkcionális darabjaink természetes alapanyagból készülnek, az igényeknek megfelelően jól kombinálhatóak, így a street és business look-on keresztül az alkalmi megjelenésig számos funkcióban megállják a helyüket.

A szezonális kapszula kollekciók kis modell számot jelentenek. Ezen felül a túltermelés és a raktárkészlet felhalmozódás ellensúlyozása céljából, limitált, maximum öt darabos szériákat gyártunk. Célunk a hulladéktermelés minimumra csökkentése, a megfelelő zero waste gyártási mód kidolgozása a termék-életciklus figyelembevételével.

Jelenleg a szezonok összevonásával, egy éves, összevont kollekciók létrehozásával kísérletezünk, e mellett a körforgásos dizájn modelljének tervezési- és gyártási fázisba való integrálásával foglalkozunk.A tervezőrőlBalogh Dóra tanulmányait a Nyíregyházi Főiskola környezetkultúra szakján végezte, és szerzett Környezettervező- Environmental Designer diplomát. Két mester diplomáját a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, Divat-és textiltervező művész és Design-és vizuálisművészet- tanár szakjain szerezte. Debrecenben él, a Kós Károly Művészeti Szakgimnáziumban divat-és stílustervező óraadó művésztanár, a Debreceni Egyetem Irodalom-és Kultúratudományok Doktori Iskola Mediális Kultúratudomány alprogramjának PhD hallgatója. Kutatási témája divatelméleti megközelítésből a tervezői magatartás és értékközvetítés.

A WEALL slow fashion divatmárkát 2017- ben alapította. A márkadarabok Budapesten, Győrött, Szegeden és Dunaszerdahelyen kaphatók.

Szervező tagként közreműködött a debreceni CSAK Design vásár alapítási munkálataiban és két évig működésének koordinálásában. A Fashion Revolution Hungary Team és a Nemzeti Divat Liga rendes tagja, 2020- tól a Nemzeti Divat Liga megbízásában Educational Coordinator, a körforgásos divatot képviselő Rename Fashion brand megbízott tervezője.

Együttműködés vagy egyedi igény esetén keress bizalommal!


Arculatterv

Petrovics Zsuzsanna:

A cél egy olyan logó elkészítése volt, ami nemcsak a márka azonnali megjegyzését vonja
maga után, hanem egyszerű felépítésű és a márkanév betűiből tevődik össze.

https://www.behance.net/gallery/46269109/WEALL-branding-2016Boltjaink:

http://weall.hu/content/33-boltjaink


A termék sikeresen a kosárba került
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.
Összes termék
Kiszállítás összesen  Meghatározott
Összesen
Folytatom a vásárlást Tovább a kosaramhoz