Felnőtt>Női>Alsóruházat

1 - 6 megjelenítve
 • Térd alá érő, A vonalú rakott szoknya. A derékpántból induló szimmetrikus hajtások díszöltéssel rögzítettek, lépéskor nyílnak. A szoknya hátul aranyszínű húzózárral záródik.

  11 200 Ft‎ 16 000 Ft‎ -30%
  Reduced price!
  Raktáron
 • Bokáig érő, lefelé kissé szűkülő egyenes vonalú vászon nadrág. A nadrágon oldalt zsebek találhatók, a derékrészt elöl hajtások díszítik. A nadrág aranyszínű húzózárral és gombbal záródik, a nadrágszár bokánál felsliccelt.

  14 000 Ft‎
  Raktáron
 • Egyenes vonalú, combközépig érő vászon szoknya, vastag, díszgumival húzott derékrésszel.

  7 000 Ft‎ 10 000 Ft‎ -30%
  Reduced price!
  Raktáron
 • Az elegáns, A- vonalú maxi szoknyát, a mintázott ezüst tüll réteg teszi különlegessé. Az  alsószoknya krémszínű plisszírozott anyaga kitűnik a csillogó füstös felső réteg alól. A szoknya oldalvonalán zipzárral, derékpántján gombbal záródik.

  29 900 Ft‎
  Raktáron
 • A-vonalú, bő nadrágszoknya, derékban derékpánttal megköthető, igény szerint behúzható. A derékrész a megkötés mértékétől függően nyeri el a hullámos, gyűrt hatást. Oldalán nagy, ejtett zsebekkel rendelkezik.

  15 500 Ft‎
  Raktáron
 • Egyenes vonalú bokanadrág a belső lábszáron felsliccelt, ez adja különlegességét. Elején húzózárral és derekán gombbal záródik. Mindkét oldalán zseb található.

  16 500 Ft‎
  Raktáron
A termék sikeresen a kosárba került
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.
Összes termék
Kiszállítás összesen  Meghatározott
Összesen
Folytatom a vásárlást Tovább a kosaramhoz